Vi på Cykelogen är noggranna med att hitta det bästa och bredaste sortimentet av cyklar. Att hitta det bästa från den minsta barncykeln till den snabbaste racern.

Inför säsongen 2017 har vi valt följande märken:

Redan när Trek grundades år 1976 hade de en tydlig målsättning: De skulle tillverka världens bästa cyklar. Idag är målsättningen ännu högre: De vill att cykeln ska medverka till att lösa svåra världsproblem. Cykeln är ett mycket effektivt transportmedel för oss människor. Den är ett vapen mot klimatförändringar, underlättar i stadstrafiken och håller människor friska. Den för oss samman och låter oss fly iväg. Den tar oss till platser som vi aldrig hade kunnat besöka utan en cykel.

Trek. Vi tror på cyklar.

www.trekbikes.com

När du köper en Batavus så får du en holländsk kvalitetcykel. En klassisk tillverkare som har byggt cyklar sedan 1917. Praktiskt taget är alla deras cyklar tillverkade i aluminium och ramarna är lackerade i deras egna lackeringsavdelning där de får fem lager vattenbaserat lack, de är därför klarare i färgarna och blir mer slitstark. Cyklarna monteras med komponenter av yttersta kvalitet som gör att de håller länge, och innan själva monteringen genomgår det omfattande tester.

Du cyklar säkert på din Batavus!

www.batavus.com

I mer än 60 år har Lapierre förenat tekniska innovationer med snygg design och kärlek för detaljer. Om du nu är på jakt efter en MTB, Racer eller Hybrid - Lapierre har din drömcykel. Alla Lapierre-cyklar är designade i Frankrike. Lapierre är ledande på såväl MTB som racercyklar på den franska marknaden och nu siktar de på att etablera sig på den svenska marknaden.

Reason to ride.

www.lapierre-bikes.co.uk/

Argon 18 är en Kanadensisk cykeltillverkare som grundades 1989 av Gervais Rioux i Montreal. De bygger mycket styva och lätta triathlon-cyklar som används med framgång av yttersta eliten.

World leader in high-end bicycle manufacturing.

www.argon18bike.com

BMC’s bikes meet the highest standards in quality, design and manufacturing and the company invests heavily in research and development to continue to improve its designs and technologies. BMC has written its way into history by supplying bikes for the world’s top athletes, winning races such as the Tour de France, the Team Time Trial and Road World Championships, the MTB XCO World Championships and numerous Ironman Championships

Premium performance cycling

www.bmc-switzerland.com