Vår affärsidé är att vara regionens största renodlade cykelaffär med det bästa utbudet, trevlig personal, snabb service och bra priser. I cykelverkstaden servar vår kunniga personal alla typer av cyklar - året om.

Cykelogen Kalmar - Vi älskar cyklar.

Dyk in i världen av Batavus cyklar, där elegans och funktionalitet förenas för att skapa en cykelupplevelse utöver det vanliga. Batavus är mer än bara ett märke; det är en livsstil, en utforskning av städer och naturvägar med stil och komfort.

Varje Batavus cykel är skapad med omsorgsfull uppmärksamhet på detaljer och en passion för att erbjuda kvalitet. Med en imponerande kombination av stilrena designelement och högpresterande komponenter, levererar Batavus cyklar en smidig och bekväm resa oavsett terräng.

Från eleganta stadscyklar till pålitliga elcyklar, speglar Batavus sitt holländska arv av cyklingsexpertis. Cyklar som inte bara tar dig från punkt A till B, utan även berikar din resa med varje vevvarv.

Utforska städernas gator eller ta dig ut på naturens stigar med förtroendet som en Batavus cykel ger. Det är inte bara en cykel, det är din biljett till frihet och äventyr på två hjul. Batavus - där varje pedaltramp är en resa i elegans och funktionalitet.


HITTA OSS, CYKELBUTIK OCH CYKELVERKSTAD

Vi ligger precis bakom Giraffen Köpcenter

Verkstadsgatan 15

048024235

butiken@cykelogen.com

 Måndag-fredag: 10:00-18:00, Lördag: 10:00-15:00, Söndag: Stängt

FRÅGOR? KONTAKTA OSS

Antingen via mail under eller på telefon 0480-24235
Namn E-post Meddelande Skicka in