Vår affärsidé är att vara regionens största renodlade cykelaffär med det bästa utbudet, trevlig personal, snabb service och bra priser. I cykelverkstaden servar vår kunniga personal alla typer av cyklar - året om.

Cykelogen Kalmar - Vi älskar cyklar.

Välkommen till Gazelle, en värld där hantverk och innovation möts för att skapa en cykelupplevelse av högsta kvalitet. Gazelle är inte bara ett cykelmärke; det är en följeslagare för ditt äventyr, en symbol för stil och komfort på två hjul.

Gazelle cyklar är kända för sin överlägsna design och noggranna tillverkning. Varje detalj är utformat med precision och omsorg, vilket resulterar i cyklar som inte bara presterar exceptionellt, utan också utstrålar en tidlös elegans.

Oavsett om det är en stadscykel eller en elcykel, levererar Gazelle cyklar en smidig och bekväm körupplevelse. Den holländska cykeltraditionen återspeglas tydligt i varje modell, med fokus på pålitlighet och stil.

Utforska staden eller naturen med förtroendet som en Gazelle cykel ger. Varje pedaltramp blir en resa genom komfort och sofistikerad cykling. Gazelle - där varje cykel är en inbjudan att upptäcka världen med elegans och glädje på två hjul.

HITTA OSS, CYKELBUTIK OCH CYKELVERKSTAD

Vi ligger precis bakom Giraffen Köpcenter

Verkstadsgatan 15

048024235

butiken@cykelogen.com

 Måndag-fredag: 10:00-18:00, Lördag: 10:00-15:00, Söndag: Stängt

FRÅGOR? KONTAKTA OSS

Antingen via mail under eller på telefon 0480-24235
Namn E-post Meddelande Skicka in