Vår affärsidé är att vara regionens största renodlade cykelaffär med det bästa utbudet, trevlig personal, snabb service och bra priser. I cykelverkstaden servar vår kunniga personal alla typer av cyklar - året om.

Cykelogen Kalmar - Vi älskar cyklar.


Upptäck Lapierre cyklar, en värld av cykelupplevelser där elegans och prestanda förenas i en extraordinär kombination. Lapierre är inte bara ett cykelmärke, det är en passion som genomsyrar varje design och innovation. Varje cykel är skapad med noggrannhet och dedikation för att erbjuda en cykeltur utöver det vanliga.

Med avancerad teknologi och precisionshantverk levererar Lapierre cyklar en kvalitet i världsklass. Från aerodynamiska landsvägscyklar till robusta mountainbikes, omfamnar Lapierre mångsidighet och design för att möta varje cyklists unika behov.

Djupt rotade i tävlingsvärlden har Lapierre en imponerande historia av att vara cyklisternas val på elitnivå. Detta arv av expertis återspeglas i varje detalj, vilket ger en känsla av hastighet och kontroll som tar cyklingen till nya höjder.

Lapierre strävar inte bara efter att skapa exceptionella cyklar utan är också dedikerade till att erbjuda en överlägsen kundupplevelse. Från första pedaltrampet till långsiktig support, är Lapierre med dig på varje väg, stig eller asfalt.

Utforska världen av Lapierre cyklar och omfamna passionen för cykling med en partner som förstår och delar din kärlek till tvåhjulingar. Lapierre - där varje cykel är en inbjudan till äventyr och glädje.

HITTA OSS, CYKELBUTIK OCH CYKELVERKSTAD

Vi ligger precis bakom Giraffen Köpcenter

Verkstadsgatan 15

048024235

butiken@cykelogen.com

 Måndag-fredag: 10:00-18:00, Lördag: 10:00-15:00, Söndag: Stängt

FRÅGOR? KONTAKTA OSS

Antingen via mail under eller på telefon 0480-24235
Namn E-post Meddelande Skicka in